Arges II 2016

Trebuie să depunem orice efort în a duce vestea bună tuturor oamenilor. Obosiți de munca grea începută încă din luna iunie, am ajuns și luna august iar pe agenda noastră a fost însemnată perioada 8-12 august, când aveam stabilită a patra campanie de evanghelizare pe acest an.

Cu ajutorul lui Dumnezeu am învins oboseala și am pornit la drum spre Câmpulung, Argeș. Împreună cu 44 de tineri din România și Austria am mărturisit pe Hristos și am avut servicii de evanghelizare în Câmpulung, Cetățeni, Bughea de Jos și Rucăr. Am găsit o zonă foarte apăsată de puterea întunericului cu multă vrăjitorie și alte legaturi ale celui rău. Am reușit să îl mărturisim pe Domnul în această perioadă la aproximativ 2000 de suflete. Am întâlnit oameni care au fost atinși de puterea Evangheliei care au început să plângă în mijlocul străzii în timp ce le vorbeam de Isus și ne rugam pentru ei. Într-o zi doi tineri din echipa noastră au început să evanghelizeze un bărbat, dar el i-a refuzat. Ziua următoare bărbatul a venit la biserică de dimineață și l-a căutat pe pastor. I-a spus că lui niciodată nu i-a spus cineva de Dumnezeu și toată noaptea s-a simțit mustrat de gândul că i-a respins pe acei tineri și Biblia care au vrut să i-o dea. Pastorul i-a dat Biblia și omul a plecat acasă fericit.

În localitatea Cetățeni există un cartier de rudari, un trib de țigani care nu vorbesc romanește și una dintre echipe s-a încumetat să intre în cartier să facă evanghelizare în ciuda avertismentelor primarului care le-a spus că nici poliția nu mai poate intra între ei așa de periculoși sunt. Domnul le-a atins inima acelor oameni și câteva sute au venit și au ascultat cuvântul care i-a dus până la lacrimi. Toți s-au îngrămădit la final să primească o Biblie, o carte și un Cd. Cuvântul lui Dumnezeu a lucrat cu mare putere, și întreaga echipa a fost încurajată să vestească cuvântul lui Dumnezeu.

 

Contact to Listing Owner

Captcha Code