Echipa HFM

Membrii Holy Fire Ministries sunt câțiva lucrători ordinați care slujesc diferite biserici penticostale. Restul echipei sunt voluntari și misionari din diferite biserici evanghelice care au o inimă pentru evanghelizare și pentru câștigarea sufletelor pierdute pentru Dumnezeu.

Emanuel Fedur

Emanuel Fedur

BIOGRAFIE

Emanuel Fedur, Este căsătorit cu Andreea și în prezent este pastorul Bisericii Penticostale nr. 1 din oralul Dej.

A absolvit Institutul Teologic Penticostal din București în 2008 și Masteratul în California State University, Fullerton în 2015. Este căsătorit cu Andreea și în prezent este implicat în lucrarea de predicare.

Florin Pop

Florin Pop

BIOGRAFIE

 

Florin G. Pop a absolvit Institutul Teologic Penticostal din București în 2009 și Masteratul în Teologie Biblică în cadrul Universității București în 2011. În prezent slujește ca evanghelist în Biserica Penticostală Betleem din Beclean. Este căsătorit cu Estera și sunt binecuvântați cu o fetiță Hadasa, și un băiețel Neemia. În anul 2014 a publicat prima carte intitulată ,,Ce trebuie să fac ca să fiu mântuit?” care a avut un tiraj de peste 20.000 de exemplare. A doua carte pe care a publicat-o în 2015 se intitulează ,,Cum să evanghelizăm pe Martorii lui Iehova?” În anul 2020 a publicat cartea ,,Evanghelizarea modul meu de viață, 33 experiențe din misiune” și Miracole o abordare biblică, istorică și contemporană”. În anul 2021 în urma urma unui an de cules informații a publicat cartea ,,Enciclopedia ilustrată a bisericilor penticostale din județul Bistrița Năsăud”. Două dintre cărți au fost traduse în limba rusă și engleză. În anul 2020 a fondat editura Holy Fire Press, al cărei director este.

Din anul 2018 este doctorand în cadrul Universității Aurel Vlaicu din Arad, secția Teologie Evanghelică.

Dorel Coras

Dorel Coras

BIOGRAFIE

 

Dorel Coraș este este absolvent al Intritutului Teologic Penticostal din București promoția 2008. Este căsătorit cu Alexandra și au trei băieți Rafa, Filip și Alexandru. Momentan slujește ca pastor senior în Biserica Penticostală din orașul Ștei, Bihor și în biserica Geneza din Oradea a cărei fondator este.

Aaron Gavrilas

Aaron Gavrilas

BIOGRAFIE

Aaron Gavrilaș a absolvit Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Bistrița Năsăud în anul 2015. În anul 2019 a absolvit Institutul Teologic Penticostal din București.
Este căsătorit cu Ruth din 2017 și au împreună două fetițe: Hellen și Roselyne. Din anul 2013 a început să lucreze în HFM în calitate de voluntar și în anul 2015 a fost ales în calitate de secretar. Dumnezeu i-a vorbit în mod special să lucreze ca și misionar în orașul Sinaia unde s-a stabilit la jumătatea lunii februarie 2022. În orașul Sinaia s-a început fondarea bisericii în luna august 2018 și se lucrează la acest proiect.

 

  • Secretar HFM
  • Contact: Tel: 0747-540.759
  • aarongavrilas@yahoo.ro

Costel Gavrilaș

Costel Gavrilaș

BIOGRAFIE

 

Constantin Gavrilaș este căsătorit cu Dina și împreună au șase copii: David, Isac, Estera, Aaron, Daniel și Timotei. Din anul 2008 slujește ca pastor senior al bisericii penticostale Betleem din orașul Beclean. De asemenea păstorește și alte biserici pe care le-a fondat în zona orașului Beclean.

Adi Fetti

Adi Fetti

BIOGRAFIE

 

Adrian Fetti este absolvent al Universității Tehnice Cluj Napoca din 2014 și masterand al Universității Tehnice Cluj Napoca din 2016. A absolvit și Institutul Teologic Penticostal din București promoția 2019. 

Slujește în predicare în biserica Penticostală Emanuel din Bistrița, unde este ordinat ca diacon. Este căsătorit cu Semida din 2016 și au o fetiță Olivia.

Adrian Vlad

Adrian Vlad

BIOGRAFIE

 

Adrian Vlad este absolvent al Institutului Teologic Penticostal din București promoția 2009. Totodată a absolvit și masteratul la Pentecostal Theological Seminary din Tennessee cu specializare în Istoria Gandirii Creștine. Este tată, soț și slujește ca pastor senior al bisericii penticostale Efraim din Târgoviște din anul 2011.  Din 2018 este doctorand în Statele Unite ale Americii.

  • Contact: Tel: 0766-565.287
Emanuel Andrus

Emanuel Andrus

BIOGRAFIE

 

Emanue Andruș este absolvent al Institutului Teologic Penticostal din București promoția 2009 și al Facultății Dimitrie Cantemir secția Psihologie și Științe ale Educației din Târgu Mureș. Mai este Masterant în Resurse Umane din cadrul Universității Petru Maior din Tîrgu Mureș, din 2010. Este căsătorit cu Simina și au o fetiță. Momentan slujește ca presbiter în Biserica Penticostală Betania din Târgu Mureș. 

 

Contact to Listing Owner

Captcha Code