Tabăra Holy Fire 2021 (2–7 August)

Tabăra Holy Fire 2021 (2–7 August)

 


Tabăra Holy Fire, 2021 este o tabără ce are ca scop echiparea tinerilor pentru campaniile de evanghelizare organizate de Holy Fire și nu numai. De aceea structura taberei va fi potrivită cu nevoile viziunii Holy Fire, legat de campaniile de evanghelizare și plantarea de biserici în care suntem implicați.

Programul
– timpul devoțional personal
– părtășia publică dimineața
– seminar
– timp liber, diverse activități, jocuri, drumeții
– închinarea publică de seara, închinare, rugăciuni și mesaj biblic
– timp liber, foc de tabără, părtășii

Referitor la programele de seară vor fi rugăciuni pentru botezul Duhului Sfânt, darurile Duhului Sfânt, vindecarea divină, eliberare, profeție. Totodată la aceste întâlniri vor participa diverși invitați lucrători.

Taxa și alte detalii de organizare

Taxa de participare este de 200 lei. Din taxa de participare se va achita jumătate în contul organizației, destinat pentru acest proiect (Asociația Holy Fire Ministries deschis la BRD: RO31BRDE060SV36661790600 BRD). Dacă nu aveți acces sau timpul nu vă permite să faceți depunerea, veți putea plăti la recepție cand veniți în tabără. Cei care nu vor mai participa în tabără dar și-au achitat taxa de înscriere, nu vor mai primi înapoi banii, ci suma va rămâne ca donație pentru proiectele Holy Fire. Ce îți oferim în taxa de participare? În taxa de participare aveți inclus: dușuri cu apă caldă și rece, toalete, micul dejun, prânzul. În tabăra vom avea un magazin de la care veți putea cumpăra produse alimentare, dulciuni, băuturi răcoritoare sau anumite produse pe comandă. Cina se va putea servi contra cost, echipa de organizare va pregăti un meniu, pentru seară.

Ce să îți iei cu tine?
Tabăra aceasta este o tabără de corturi așa că neaparat să îți aduci cort, saltea, pături, sac de dormit, pernă. Să nu uitați să vă luați trusa intimă cu perie de dinți, pastă, șampon, săpun, deodorant, parfum, spună de ras, oglindă, lamă. Totodată să aveți haine suficiente întrucât nu se vor putea spăla. Să aveți cu voi lanternă și baterii de rezervă. Vă puteți aduce vase pentru gătit, grătar dacă doriți personal să vă preparați mâncarea. Vă puteți aduce hamace, mingi de sport, jocuri de masă, etc.

Cine poate participa?
La această tabără pot participa tineri, cu vârsta minimă de 14 ani. Totodată pot participa adoleșceți sau adulți și familiști. Pot participa cei care și-ai predat viața Mântuitorului și doresc să Îl slujească într-o anumită lucrare. Pentru cazuri mai speciale vă rugăm să contactați echipa noastră.

Înscrierea
Vă rugăm ca neaparat să vă înscrieți, completând formularul de pe site. Nu uitați tabăra aceasta este destinată pentru instruire în ce privește misiunea și evanghelizarea. Cei care doriți să participați și sunteți din zona în care se organizează tabăra vă așteptam cu drag, iar la recpție vă veți putea înscrie.

Perioada
Tabăra de vară se va ține în perioada 2 – 7 August 2021. Ziua de luni va fi zi de acomodare, ridicarea cortului, obișnuirea cu locul. Programele vor începe din ziua de marți dimineața și se vor încheia vineri seara. Ziua de sâmbătă este destinată împachetării și întoarcerii spre casă.

Locație
Locația va fi comunicată și se va transmite prin mail, pe pagina de site și pe pagina facebook. Pentru o mai bună informare se va ceea un grup pe WatsApp în care vor fi adăugați toți cei înregistrați. Grupul se va ceea cu aproximativ 10 zile înainte de începerea taberei.

 

Contact to Listing Owner

Captcha Code