Misiune 2020

Misiune 2020

 

 

[dopaccordions]
[dopaccordion title=”I. CAMPANIA DE EVANGHELIZARE” icon=29 activeicon=30]


Ce implică campaniile de evanghelizare Holy Fire?


 

1. Evanghelizarea de stradă

Tinerii vor fi grupați doi câte doi, și vor merge pe străzi, pe la casele oamenilor unde îi vom aborda sub forma unui sondaj care conține trei întrebări. Peste tot unde am folosit această modalitate de evanghelizare, majoritatea oamenilor s-au arătat deschiși și au răspuns provocărilor. Ca mulțumire, pentru fiecare persoană sondată i s-a oferit un CD cu cântări și predică, o Biblie și o invitație la programul public de evanghelizare care va avea loc în localitatea respectivă.

2. Evanghelizarea publică

Timp de patru zile se vor ține evanghelizări în locuri publice în fiecare localitate. La aceste programe tinerii se vor putea implica prin cântare, mărturisire, rugăciune și consilierea persoanelor care se vor preda Domnului. Liderul grupului va predica Evanghelia, iar echipa de misiune va avea între 30-100 de persoane.

3. Lucrarea cu copiii

În fiecare seară în timpul serviciului de evanghelizare se vor organiza programe speciale de evanghelizare pentru copii. O parte din echipa de misiune se va ocupa de această lucrare. Copii vor fi învățați anumite lecțiuni biblice, câtece și versete biblice.

4. Turul de rugăciune

O parte foarte important a misiunii noastre o reprezintă turul de rugăciune. În fiecare zi o parte din membrii echipei fac turul rugăciunii, mergând pe străzi unde doar se roagă ca Împarația lui Dumnezeu să fie instaurată peste întreaga localitate și mulțimi de oameni să se întoarcă la credința în Hristos. Prin puterea Duhului Sfant va fie legată orice activitate demonică din viața acelor oameni și de peste întreaga regiune. Echipa de rugăciune în timpul derulării programului public de evanghelizare, de seara, va fi în rugăciune.


Cine se poate implica în campania de evanghelizare Holy Fire?


 

1. Se pot implica tineri, fete și băieți cuprinși între vârstele 15-37 de ani. Cei sub 18 ani vor putea participa doar cu  acordul părinților.

2. Toți cei care doresc să se implice în misiune trebuie să completeze  formularul de înscriere. Totodată fiecare persoană care vine pentru prima dată în misiune va trimite pe mail recomandarea pastorului sau al liderului bisericii ori a unui membru Holy Fire, iar cei care sunt sub 18 ani trebuie să aducă recomandarea unuia dintre părinți. Cei fără recomandări nu vor fi acceptați în misiune.

3. În acest proiect se pot implica doar cei care au avut experiența completă a convertirii, adică nașterea din nou și botezul în apă. Fără nașterea din nou și botezul în apă nu vor fi acceptați.

4. Se pot implica toți cei care au pasiune pentru Hristos și pentru sufletele pierdute.

5. Cei care au prticipat la una sau mai multe campanii, nu este nevoie să aducă scrisoare de recomandare, ci doar în cazul minorilor, acordul parental.


Cât timp mă pot implica în campania de evanghelizare Holy Fire?


 

1. Durata fiecărei campanii de evanghelizare este de 5 zile. Fiecare persoană va trebui să se implice pe tot parcursul acestor zile. Echipa de misiune va avea în fiecare seară serviciu public de evanghelizare.

2. Pentru că anual avem mai multe campanii de evanghelizare, cei doritori pot să se implice în toate campaniile de evanghelizare.


Ce ar trebui să știu dacă până acum nu m-am implicat într-un astfel de proiect?


 

1. În fiecare dimineață vom avea timp devoțional citirea Bibliei, indemnuri și rugăciune cu întreaga echipă.

2. În primele două zile de misiune, liderii Holy Fire, vor preda cursuri, seminarii si strategii de evanghelizare.

3. Fiecare participant la misiune trebuie să aibă o ținută corespunzătoare. În timpul misiunii nu se acceptă pantaloni scurți băieților și fetelor, ci doar în afara programului. Pe stradă fetele trebuie să poarte fustă. Să aibă îmbrăcăminte comodă de biserică și încălțăminte comodă pentru mersul pe jos mai îndelungat. Pe timp de ploaie fiecare să aibă o mică umbrelă.

4. Trusa pentru îngrijirea intimă, plus prosop,  șampon, pastă și periuță de dinți etc.

5. Fiecare să își aducă o geantă în care să poată lua pe stradă materialele care le vom distribui oamenilor: Cd-uri, pliante, cărți, Biblii. Pentru sondajul care se face fiecare va trebui să aibă un pix și o mapă de scris.

6. Cei care cântă profesional la anumite instrumente ușor de transportat, le pot lua cu ei pe perioada misiunii.


Ce costuri implică o săptămână de misiune?


 

1. Fiecare participant trebui să își acopere costurile de transport, mâncare și cazare. Fiecare personal își poate face un calcul la cât se ridică aceste costuri. Cu aproximație, costurile pentru o persoană în 5 zile de evanghelizare se estimează la 400 lei, acoperind cazarea, mâncarea și transportul.

2. Cei care au posibilități reduse și ar dori să se implice în acest proiect, vor complecta o cerere de sponsorizare adresată organizației Holy Fire, iar după analizarea și aprobarea ei, Holy Fire le va sponsoriza integral sau parțial cheltuielile de mâncare, cazare și transport. Această cerere de sponsorizare va trebui făcută cu minim 30 de zile înainte de începerea campaniei de evanghelizare. Menționăm că de acoperirea integrală a costurilor, vor putea beneficia doar participanții care locuiesc pe teritoriul României.

3. Fiecare participant în misiune va purta tricoul Holy Fire care îl va putea cumpăra, de la membrii echipei, în prima zi de misiune.

4. Cazarea și mâncarea vor fi organizate de Holy Fire. Beneficiază de transport gratuit cei care locuiesc în zona sediului HolyFire (orașul Beclean-Bistrița).


În ce perioadă și locații se vor organiza campaniile de evanghelizare Holy Fire?Care este perioada de înscriere? 


1. Cei care doriți să vă înscrieți vă rugăm să complectați formularele de înscriere cu minim 10 zile înainte de fiecare campanie de evanghelizare.

2. Cei care din motive justificate nu veți mai putea participa la campania de evanghelizare, după ce v-ați înscris vă rugăm să ne anunțați cu cel puțin 7 zile înainte de începerea campaniei. Cei care din motive neîntemeiate ne anunță neparticiparea la campania de evanghelizare cu 3 zile înainte de începerea misiunii vor trebui să achite suma de 150 lei ca penalizare. Penalizarea se aplică deoarece unii care și-au droit să participle au nu au mai avut posibilitatea din pricina persoanelor instabile. Apoi în fiecare loc de evanghelizare se fac programări cu plată pentru cazare-mâncare, iar rezervările pe care le facem nu se aulează. Nu uitați că locurile sunt limitate și odată complectate formularele de înscriere nu vor mai fi accesibile online.

Echipa Holy Fire Ministries.

[/dopaccordion]

 

[dopaccordion title=”II. PUBLICAREA ȘI DISTRIBUIREA MATERIALELOR CREȘTINE” icon=29 activeicon=30]

În cadrul campaniilor de evanghelizare, Holy Fire produce mai multe materiale creștine. Noi producem CD-uri cu cântece creștine și predici, care le oferim gratuit în cadrul campaniilor de evanghelizare pe care le organizăm. Apoi noi producem cărți și pliante motivaționale care le oferim oamenilor în cadrul campaniilor de evanghelizare. Totodată cumpărăm sau primim din donații alte materiale creștine precum nou testamente, Biblii, cărți, pliante, Cd-uri care de asemenea le distribuim gratuit în cadrul campaniilor de evanghelizare.

[/dopaccordion]
[dopaccordion title=”III.SUSȚINEREA FINANCIARĂ A MISIONARILOR” icon=29 activeicon=30]

În urma campaniilor de evanghelizare pe care le organizăm în zonele neevanghelizate, continuăm fondarea bisericilor și dezvoltatea acestora spiritual. Avem în vedere ca în fiecare oraș sau zonă în care ne implicăm să lăsăm misionari, care să se ocupe de creșterea spirituală a noilor convertiți. Astfel misionarii Holy Fire sunt angajați și sponsorizați lunar. Toți cei care doriți să sponsorizați lunar un misionar Holy Fire, parțial sau integral vă rugăm să ne contactați.

[/dopaccordion]

[/dopaccordions]

 

Contact to Listing Owner

Captcha Code