Operațiunea Iudeea 2016

Operațiunea Iudeea 2016

CAMPANIILE DE EVANGHELIZARE HOLY FIRE 2016

Județul Constața
Localitatea și perioada: 20-23 Iunie
Poarta Albă

Județul Teleorman
Localitatea și perioada: 24-29  Iunie
Alexandria

Județul Bistrița Năsăud
Localitatea și perioada: 4-10 Iulie
Chiochiș; Mihăilești; Miceștii de Câmpie; Sâmihaiul de Câmpie; Silivșu de Câmpie; Șieu; Șieuț; Tiha Bârgăului; Târlișua; Urmeniș; Rusu de Sus; Măluț; Figa; Blăjenii de Jos; Blăjenii de Sus.

Județul Argeș
Localitatea și perioada: 25-31 Iulie
Stolnici; Ciupa; Rătești; Teiu; Mioveni; Curtea de Argeș; Tigveni; Călinești

Localitatea și perioada: 8-14 August
Izvoru; Tătărăști; Băbana; Rucăr; Câmpu Lung; Lerești; Cetățeni; Godeni; Bughea de Jos; Schitu Golești; Conțești; Davidești; Pitești.

Formular de înscriere (click pentru download)

Scrisoare de recomandare a parintelui

Scrisoare de recomandare de la pastor


Cu ajutorul lui Dumnezeu dorim să continuăm lucrarea de răspândire a Evangheliei, în zonele neevanghelizate din România. Cu ajutorul Duhului Sfânt și cu sprijinul bisericilor ne-am propus să predicăm Evanghelia Domnului Isus în fiecare localitatea neevanghelizată din România în generația noastră. În sensul acesta, în această vară vom desfășura proiectul Operațiunea Iudeea prin care vom organiza evanghelizări în mai multe localități din județele Bistrița-Năsăud și Argeș, în lunile iunie, iulie și august. Evanghelizarea va dura între 3 și 5 zile pentru fiecare localitate, iar aceasta va include: turul de rugăciune în fiecare localitate, evanghelizare de la persoană la persoană, evanghelizare pentru copii și evanghelizarea publică în fiecare seară. Prin acest proiect se urmărește mântuirea a cât mai multe suflete și integrarea lor în biserica nou înființată. Pentru acest proiect se pot înscrie persoanele cuprinse între 16 și 37 de ani. Te invităm să ai un altfel de concediu sau o altfel de vacanță!

 

Contact to Listing Owner

Captcha Code