Proiecte noi

Proiecte noi

Servicii publice de evanghelizare
În fiecare an organizăm campanii de evanghelizare în sate și orașe din România unde nu sunt biserici evanghelice, sau sunt foarte puțini credincioși. Pentru această lucrare avem echipe pregătite să depună mărturie public despre Isus. În cadrul serviciilor publice de evanghelizare, liderul fiecărei echipe, predică evanghelia, apoi echipa de muzică cântă mai multe cântece creștine. Totodată sunt făcute mărturisiri publice a celor care au avut parte de o convertire miraculoasă. La încheierea serviciului de evanghelizare se fac rugăciuni pentru cei care s-au predat lui Dumnezeu și pentru cei bolnavi și se distribuie diverse materiale creștine.

Evanghelizarea de stradă
Foarte mulți oameni care trăiesc astăzi în lume, nu au intrat niciodată într-o biserică evanghelică și nici nu au avut contact cu creștini născuți din nou. Cei mai mulți oameni îi vom găsi dincolo de zidurile bisericilor și datoria noastră este să le ducem evanghelia. În cadrul evanghelizării de stradă participanții la misiune merg pe la casele oamenilor, prin parcuri, pe străzi, prin magazine doi câte doi și Îl mărturisesc pe Hristos celor care îi primesc. De regulă oamenii sunt abordați cu anumite sondaje care conțin mai multe întrebări despre starea spirituală a oamenilor. La încheierea sondajelor acelor persoane le este predicată evanghelia și sunt conduse în rugăciunea de acceptarea a lui Hristos, ca Mântuitor personal. Apoi acelor persone li se oferă diferite materiale creștine și o invitație la serviciul public de evanghelizare care are loc în acea localitate mai multe zile. În orașe mai folosim și corturi promoționale pe care le amplasăm în cele mai aglomerate zone ale orașelor. În aceste corturi de asemenea oferim celor interesați literatură creștină gratuită: biblii, nou testamente, pliante, cd-uri cu predici și cântări. Apoi echipele din aceste corturi Îl mărturisesc pe Hristos oamenilor și se roagă pentru ei.

Misiuni pe termen scurt
 Periodic ne implicăm în diferite proiecte misionare pe perioade mai scurte de timp, de până la trei luni, în diferite zone de pe glob neevanghelizate. În mod special ne implicăm în zone foarte sărace și care au foarte puține cunoștințe despre evanghelie. În cadrul acestor proiecte mergem din sat în sat și predicăm evanghelia, ne rugăm pentru cei bolnavi și oferim oamenilor nou testamente, biblii audio sau alte materiale de evanghelizare în limbile lor. Din cauză că cei cărora ne adresăm sunt foarte săraci, le mai oferim mâncare și haine. Aceste proiecte sunt organizate și în colaborare cu alte organizații creștine de misiune. Toți care doresc să se implice pot să ne contacteze pentru mai multe detalii.
 

Contact to Listing Owner

Captcha Code