Strategii

Campaniile de evanghelizare

În fiecare an organizăm campanii de evanghelizare în sate și orașe unde nu sunt biserici evanghelice, sau sunt foarte puțini credincioși. Pentru această lucrare avem o echipă pregătită să depună mărturie public despre Isus. După ce am stabilit zona în care vom avea evanghelizare cu câteva zile înainte toți membrii echipei merg pe la casele oamenilor unde depun mărturie despre Isus și la final îi invită la un program public de evanghelizare, ziua următoare. La programele publice se cântă diferite cântări și se predică iar la final, participanții primesc gratuit literatură creștină. Dacă în anumite zone nu există biserici organizația noastră va trimite evangheliști care vor continua lucrarea pe o perioadă mai îndelungată. Toți cei care doresc să se implice în acest proiect pot să o facă ca voluntari, în urma unui interviu.

Evanghelizarea de stradă

Foarte mulți oameni care trăiesc astăzi în lume, nu au intrat niciodată într-o biserică evanghelică și nici nu au avut contact cu creștini născuți din nou. Cei mai mulți oameni îi vom găsi dincolo de zidurile bisericilor și datoria noastră este să le ducem evanghelia. În cadrul evanghelizării de stradă folosim un cort promoțional pe care îl amplasăm în cele mai aglomerate zone ale orașelor. În acest cort oferim celor interesați literatură creștină gratuită: biblii, noi testament, pliante, cd-uri cu predici și cântări. Cei care care sunt implicați în acest proiect sunt bine pregătiți pentru a depune mărturie public despre Isus și pentru a răspunde anumitor întrebări celor interesați. Ei vor fi gata să se roage pentru anumite nevoi ale oamenilor și îi vor invita la biserică. Toți cei care doresc să se implice în acest proiect în orașele lor pot să o facă, luând legătura cu noi pentru a le oferi materialele necesare și mai multe detalii.

Misionari pe termen lung

Viziunea noastră sunt marginile pământului de aceea, trimitem misionari români pe perioade de timp nelimitate în diferite țări ale lumii, în zone care încă nu au fost atinse cu evanghelia. Misionarii vor fi implicați în înființarea de noi biserici și în formarea de lideri dintre noii convertiți. În cadrul acestor proiecte, cei interesați vor putea să se implice pe perioade mai scurte de timp, ca voluntari. Alături de misionarii români suntem implicați și în susținerea băștinașilor în astfel de proiecte. Recrutarea misionarilor pe termen lung se va face prin susținerea unui interviu în prezența Consiliului Director al organizației. Holy Fire nu garantează susținerea financiară totală pentru cei care doresc să lucreze misionari, dar îi ajută să viziteze biserici pentru obținerea fondurilor necesare. Dacă ai mai multe întrebări nu ezita să ne contactezi.

Misiuni pe termen scurt

Anual ne implicăm în diferite proiecte misionare pe perioade mai scurte de timp, de până la 3 luni, în diferite zone de pe glob neevanghelizate. În mod special ne implicăm în zone foarte sărace și care au foarte puține cunoștințe despre evanghelie. În cadrul acestor proiecte mergem din sat în sat și predicăm evanghelia, ne rugăm pentru cei bolnavi și oferim oamenilor nou testamente, biblii audio sau alte materiale de evanghelizare în limbile lor. Din cauză că cei cărora ne adresăm sunt foarte săraci, le mai oferim mâncare și haine. Apoi organizăm programe speciale de evanghelizare pentru copii și difuzăm filmul Isus. Toți care doresc să se implice pot să ne contacteze pentru mai multe detalii.

 

Contact to Listing Owner

Captcha Code